Serinhisar MYO’dan Denizli OSB Müdürlüğü’ne Ziyaret

13.02.2024

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Serinhisar MYO, Acil Durum ve Afet Yönetimi Programı öğretim elemanları Denizli Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Serinhisar MYO Yönetim ve Organizasyon Bölümü, Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Nur Aydın, Acil Durum ve Afet Yönetimi Programı öğretim görevlileri Öğr. Gör. Mehmet Kozyel ve Öğr. Gör. Didem Ecer tarafından Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Necip Filiz, Denizli OSB Müdürü Ahmet TAŞ ve Denizli OSB İtfaiye Müdürü İsa Bay ziyaret edildi. Yapılan ziyarette; Acil Durum ve Afet Yönetimi Programı ve Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı ile iş birliğinin geliştirilmesi, 3+1 eğitim modeli kapsamında staj imkânı hakkında bilgi alışverişi, Serinhisar MYO bünyesinde oluşturulabilecek uygulamalı eğitim alanı ile ilgili gerekli olan malzemeler ve ekipmanlar hakkında görüşme yapıldı.

Denizli OSB Yönetimi ziyaretin sonunda, öğrencilerin işletmede mesleki eğitime/ staja kabul edilebileceğini ve bu konuda her türlü yardımın sağlanacağını ifade etti. Ayrıca, mesleki eğitime/ staja kabul ile ilgili olarak Pamukkale Üniversitesi ile Denizli OSB Müdürlüğü arasında protokol hazırlanıp imzalanmasına karar verildi.

İlgili Haberler