Serinhisar MYO Öğrencilerine “İtfaiyeciliğin Dünü, Bugünü ve Yarını” Anlatıldı

31.10.2023

Denizli Büyükşehir Belediyesi (DBB) İtfaiye Daire Başkanı Murat Başlı Serinhisar Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencilerine “İtfaiyeciliğin Dünü, Bugünü ve Yarını” başlıklı bir tanıtım ve bilgilendirme semineri verdi.

Serinhisar MYO Yönetim ve Organizasyon Bölümü Acil Durum ve Afet Yönetimi Programı öğrencilerine, Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Murat Başlı tarafından, “İtfaiyeciliğin Dünü, Bugünü ve Yarını” konulu tanıtım ve bilgilendirme semineri gerçekleştirildi. Seminerde itfaiye teşkilatının tarihçesi, itfaiye teşkilat ve organizasyon yapısı, afetlerde itfaiyenin görev ve sorumlulukları gibi konular hakkında bilgi verildi. Diyalog halinde geçen seminerden öğrenciler konu ile ilgili sorularını İtfaiye Daire Başkanı Murat Başlı’ya yönelttiler.