Serinhisar MYO Öğrencilerine İHH’dan Bilgilendirme Semineri

02.11.2023

Serinhisar Meslek Yüksekokulu (MYO) Yönetim ve Organizasyon Bölümü Acil Durum ve Afet Yönetimi Programı öğrencilerine Denizli İHH Yetkilisi Harun Erdemir tarafından bir seminer verildi.

Seminere Denizli İHH Yetkilisi Harun Erdemir, öğretim elemanları, idari personel ve öğrencilerimiz katılım sağladı.

Denizli İHH Yetkilisi Harun Erdemir seminerde; “İHH’nın Tanıtımı, STK'ların Afette Önemi” başlıklı konu üzerinde öğrencilere çeşitli bilgiler verdi. Ek olarak, Erdemir öğrencilere 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş Depremi’nde yaşanan olaylara dair tecrübe paylaşımında bulundu. Soru ve cevap şeklinde geçen seminerde öğrencilerin soruları genellikle 6 Şubat Kahramanmaraş Depremi ile ilgili oldu.