Serinhisar MYO Müdürü ve Hocalarından Denizli OSB Müdürlüğüne Ziyaret

20.03.2024

Serinhisar Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Ali Ekinci, Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Nur Aydın ve Bölüm Başkan Yardımcısı Öğr. Gör. Mehmet Kozyel, Denizli Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürü Ahmet Taş'ı ziyaret etti.

Ziyarette, Pamukkale Üniversitesi ile Denizli OSB arasında yapılacak olan protokol öncesi bilgi alışverişinde bulunuldu. Ayrıca yapılan görüşmede, üniversite- sanayi işbirliğinin önemli rolü ve katkıları üzerinde duruldu.

Öğrencilerin mesleki gelişimlerini desteklemeleri ve uygulamalı eğitim alanında daha fazla bilgi edinmeleri bakımından üniversite- sanayi işbirliğini önemsediklerini ifade eden OSB Müdürü Ahmet Taş, öğrencilerin pratik bilgi edinmeleri, müfredatlarına uygulamalı bir bakış açısı kazandırmaları ve gelecekteki kariyerlerine yön vermeleri açısından organize sanayi bölgelerinin önemli pozisyonda olduğunu dile getirdi. Ayrıca Denizli OSB olarak Serinhisar Meslek Yüksekokulu Acil Durum ve Afet Yönetimi ile Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı öğrencilerine her türlü staj imkânı, uygulamalı veya teorik eğitim desteği, uygulamalı eğitim için alan desteğinin yanında olduklarını da ifade etti.

İlgili Haberler