Sektör Tecrübelerini PAÜ’lü Öğrencilerle Paylaştılar

09.03.2022

Pamukkale Üniversitesi Turizm Fakültesi, turizm sektörünün önde gelen temsilcilerinden olan Tui Hotels & Resorts grubunu ağırladı. TUI yöneticileri, turizm tecrübelerini öğrenciler ile paylaştılar.

PAÜ Turizm Fakültesi Laodikya Konferans salonunda gerçekleşen söyleşi ile öğrenciler turizm sektörünü uzmanlarından dinledi. Söyleşide, Genel Müdür Cemal Yıldız, Mutfak Kordinatörü Murat Akdemirci, IK Müdürü Mürüvvet Metin ve F&B Müdürü İshak Solak öğrencilere sektörle ilgili tecrübelerini aktardı. Tui Hotels & Resorts Genel Müdürü Cemal Yıldız, konuşmasında kendi hayatından kesitlerle sektörde kazandığı tecrübelerini sıraladı. Özellikle yabancı dil öğreniminin sektör için ne denli önemli olduğuna vurgu yaparak, kariyer yolcuklarında onlara büyük avantaj yaratacak ipuçları verdi.

Tui Hotels & Resorts IK Müdürü Mürüvvet Metin işe alış süreçlerinde özellikle ilk izlenimin oldukça önemli olduğuna vurgu yaptı. Özgüven, beden dili, iletişim becerisinin işe alış süreçlerinde oldukça etkili olduğunu vurgularken, Mutfak Koordinatörü Murat Akdemirci de Mutfak kısmında kariyerlerini planlayacak öğrencilere oldukça önemli bilgiler aktardı.

Söyleşi, öğrencilerin sektörle ilgili merak ettikleri soruların cevaplandırılmasının ardından Turizm Fakültesi dekanı Prof. Dr. Serkan Bertan’ın Genel Müdür Cemal Yıldız’a teşekkür belgesini vermesi ve hatıra fotoğraflarının çekilmesi ile son buldu.

İlgili Haberler