Sarayköy MYO Öğrencileri için Geleneksel Hoş Geldiniz Etkinliği Düzenlendi

05.10.2023

Sarayköy Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri, Sarayköy MYO ve Sarayköy Belediyesi’nin ortaklaşa gerçekleştirdiği ve gelenekselleşen “Hoş Geldiniz” etkinliği ile 2023-2024 Eğitim-Öğretim dönemine başladılar.

Sarayköy MYO ve Sarayköy Belediyesi’nin birlikte organize ettiği “Hoş Geldiniz” etkinliğinde Sarayköy Meslek Yüksekokulu’na yeni kayıt yaptıran öğrenciler adına yemek düzenlendi.

Düzenlenen etkinlikte; Sarayköy Belediye Başkanı Sayın Ahmet Necati Özbaş ve MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Akif Demirçalı, öğrencilere ilçe ve MYO hakkında bilgiler verdi.

Başkan Özbaş, ilçenin sunduğu imkânlara ilişkin bilgilendirme yaptı. Başkan Özbaş,  öğrencilerin taleplerinin karşılanması adına Sarayköy Belediyesi adına yapılabileceklerden bahsederek öğrencilerin yaptıkları tercihlerinin ne kadar doğru olduğunu anlattı. MYO Müdürü Demirçalı ise MYO’nun genel işleyişi ve imkânları hakkında öğrencileri bilgilendirdi.

Geleneksel hale gelen “Hoş Geldiniz” toplantıları her eğitim öğretim yılı başında Sarayköy Belediyesi’nin desteği ile tekrarlandığı ve öğrenciler tarafından memnuniyetle karşılandığı bildirildi.

İlgili Haberler