Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan’ın, PAÜ'nün Akreditasyon Süreci İle İlgili Personel ve Öğrencilere Mesajı

01.11.2023

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan akreditasyon süreci ile ilgili personel ve öğrencilere bir mesaj yayımladı. Rektör Kutluhan “Her alanda güçlü ve başarılı bir üniversite olmak istiyorsak sürekli gelişim ve iyileştirme bizim kurum olarak kültürümüz haline gelmelidir.” ifadelerine yer verdi.

Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan mesajında şunları kaydetti: “Sevgili Pamukkale Üniversitesi Ailesi; göreve geldiğimiz günden itibaren tüm akademik ve idari birimlerimizle iş birliği içerisinde kalite, iyileştirme ve sürdürülebilirlik çalışmalarımızı kararlılıkla yürütüyoruz. Özellikle üniversitemizin kalite güvence sistemi ve akreditasyon çalışmaları konusunda çok büyük bir mesafe katettik. Bu başarılarımızı tescillemek amacıyla Yükseköğretim Kalite Kurulu Kurumsal Akreditasyon Programına başvurduk ve akreditasyon değerlendirme sürecine kabul edildik. Bu vesileyle çalışmalara katılan tüm personelimize ve emeği geçen her paydaşımıza teşekkür ediyorum.”

Rektör Kutluhan: “Yükseköğretimde kalite, öncelikle değişen ve dönüşen dünyada öğrencilerimizi hayata hazırlayarak yetkin ve liyakat sahibi bireyler yetiştirmekten geçiyor.”

“Akademik personelimiz, idari personelimiz ve öğrencilerimizle beraber tüm süreçlerde kaliteyi artırma çalışmalarına gönül verdik. Yükseköğretimde kalite, öncelikle değişen ve dönüşen dünyada öğrencilerimizi hayata hazırlayarak yetkin ve liyakat sahibi bireyler yetiştirmekten geçiyor. “Üniversite hayatın rehberidir” vizyonumuzun temelini de bu düşünce oluşturuyor. Eğitim-öğretim başta olmak üzere ar-ge, toplumsal katkı ve tüm yönetim, liderlik ve kalite süreçlerimizi bu bakış açısıyla ve bütünleşik olarak geliştirmeyi ve sürdürülebilir kılmayı hedefledik. Bu hedefler doğrultusunda, öğrencilerimizin süreçlere dahil olmalarını sağladık. Belli aralıklarla öğrencilerimiz ile bir araya gelerek onların görüş ve önerilerini dinledik, dinlemeye devam ediyoruz. Öğrencilerimizin oluşturduğu Kalite ve Sürekli Gelişim Topluluğumuz da süreçlere katkı vermek adına aktif çalışmalarını sürdürmektedir. “

Mesajın tamamını izlemek için tıklayınız.

 

İlgili Haberler