Prof. Dr. Orhan Baykan kitaplarını bağışladı

16.03.2017

Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Hidrolik Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Orhan Baykan, Pamukkale Üniversitesi Kütüphanesi’ne yazdığı kitapları bağışladı.

Hidroloji alanında tarihten günümüze önemli çalışmaları bulunan, ulusal ve uluslararası kongrelerde görevler alan, bir çok yayın ve atıfı bulunan Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Hidrolik Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Orhan Baykan, yazdıkları kitaplardan bazılarını üniversite kütüphanesine bağışladı.

Prof. Dr. Baykan’ın bağış yaptığı kitaplar arasında Ölçme Bilgisi, Bilimsel Yazı Tekniği, Mühendislik Hidrolojisinde Sayısal Uygulamalar, Hidroloji, Su Yapıları, Su Yapılarında Sayısal Uygulamalar,  Makineleri, Mühendislikte İstatistik Uygulamalar adlı eserler bulunuyor.

Prof. Dr. Baykan, Pamukkale Üniversitesi ve Su Politikaları Derneği tarafından 14 Ekim 2016’da düzenlenen “Laodikya Su Yazıtı, Anadolu’da Suyun Tarihi ve Bugünü” adlı sempozyumun yürütücülüğünü üstlenmişti. 

İlgili Haberler