PDR öğrencilerinden “Ruh Sağlığı Günleri”

03.03.2017

Pamukkale Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik öğrencileri tarafından kurulan Psikoloji ve Sanat Topluluğu “Ruh Sağlığı Günleri” düzenleniyor.

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik öğrencileri tarafından kurulan Psikoloji ve Sanat Topluluğu, üç hafta sürecek olan “Ruh Sağlığı Günleri” etkinliği düzenliyor. 17 Mart tarihine kadar sürecek etkinliğe Türkiye’nin çeşitli üniversite ve kurumlarından öğretim üyeleri ve psikologlar katılacak. Ruh Sağlığı Günleri’nde Hacettepe Üniversitesi'nden Prof. Dr. Nilüfer Voltan Acar, Üsküdar Üniversitesi'nden Doç. Dr. Tayfun Doğan, Pamukkale Üniversitesi'nden Doç. Dr. Hülya Şahin Baltacı, Pusula Psikodrama Enstitüsü'nden Psikolog Merih Ünsal, Psikoterapi Enstitüsü'nden Uzm. Dr. Tahir Özakkaş, Gestalt Terapi Derneği'nden Prof. Dr. Ceylan Daş ve Bilgi Üniversitesi'nden Yrd. Doç. Dr. Yudum Akyıl konferans verecekler.

Etkinlikte Ruh Sağlığında Psikodramanın Önemi ve Kullanımı, Uygulamalı Psikolojik Danışma Süreci, Daha iyi bir yaşam için Pozitif Psikoloji, Zor Çocuklarda Bütüncül Psikolojik Danışma Hizmetleri, Çocuğu Aile Sistemi İçinde Anlamak, Geştalt Terapiyi anlamak : Geştaltta ilişkiler ve Temas Biçimleri konuları ele alınacak. Etkinlikte konferansların yanısıra workshoplarda yer alacak.  

İlgili Haberler