Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü Öğrencilerinden Yavuzçehre Tekstil’e Ziyaret

15.12.2022

Pamukkale Üniversitesi Honaz Meslek Yüksekokulu (Honaz MYO) Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü öğrencileri ve öğretim elemanları Üniversite-Sanayi İş Birliği Programı ve Kariyer Planlama dersi kapsamında Yavuzçehre Tekstil’i ziyaret etti.

İşletmenin İnsan Kaynakları Müdürü Ertuğrul Yıldız, Yönetici Asistanı Sinem Gök, Sürdürülebilirlik Uzmanı Bekir Uluer öğrencilere işletmeyi gezdirdi. Yıldız öğrencilere, üretim süreçleri, kalite anlayışı, sürdürülebilirlik projeleri hakkında bilgi verdi. 

Daha sonra firmanın eğitim salonunda Pazarlama ve Planlama Müdürü Kübra Can Öztürk tarafından öğrencilerin çalışabileceği Pazarlama, İnsan Kaynakları ve Halkla İlişkiler birimleri, faaliyetleri ve bu birimlerde çalışanların sahip olması gereken yetkinlikler üzerine bilgilendirme yapılarak öğrencilerin sorularını yanıtlandı. 

Honaz MYO Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü Başkanı Öğr. Gör. Dr. Melda Gölemezli, bu ziyaretin öğrencilerin aldıkları derslerin uygulaması olduğunu, zihinlerinde işletme mantığının ve ideal işletme anlayışının oluşmasına katkı sağladığını belirtti. Ayrıca Gölemezli, Yavuzçehre Tekstil’le uzun vadeli bir iş birliği planladıklarını, Yavuzçehre Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yavuzçehre, Yönetici Asistanı Sinem Gök ve İnsan Kaynakları Müdürü Ertuğrul Yıldız’ın bölümlerinin Danışma Kurulunda yer aldıklarını belirtti. Öğr. Gör. Dr. Gölemezli, Gelecekte sanayinin aday çalışanlardan bekledikleri yetkinlikleri ve Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü müfredatını Danışma Kurulu toplantısında birlikte değerlendireceklerini ve sonuçları rapor haline getireceklerini bildirdi.

İlgili Haberler