PAÜSEM Yeni Binasının Açılışı Rektör Kutluhan’ın Katılımı ile Gerçekleştirildi

24.10.2023

2002 yılından bugüne düzenlediği kurslar ile kursiyerlerinin, mesleki gelişimlerine önemli katkılar sağlayan Pamukkale Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (PAÜSEM), eğitim programlarını yeni yerinde gerçekleştirecek. PAÜSEM yeni binasının açılışı Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan’ın katılımı ile gerçekleştirildi.

“Yaşam Boyu Öğrenme, Değişim ve Sürekli Gelişim” değerleriyle çıktığı eğitim yolculuğunda kamu ve özel sektör çalışanları ile bireylerin sürekli eğitim ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kısa ve uzun süreli eğitim programları düzenleyen PAÜSEM, kurs programlarını Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Denizli Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu yerleşkesindeki yeni yerinde gerçekleştirecek. PAÜSEM binasının açılışı PAÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necip Atar, PAÜSEM Müdürü Prof. Dr. Ceren Göde, öğretim üyeleri ve davetlilerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Yerleşke içinde, kendine ait yeni binasında kurs faaliyetlerini sürdürecek olan PAÜSEM, Çocuklar için İngilizce, Yabancılara Türkçe, Rusça, İtalyanca, Fransızca, Genel İngilizce, Almanca, SPSS Uygulamalı Temel Düzey Veri Analizi, R Temel Eğitimi, İngilizce Sözlü Sunum Teknikleri, Karakalem Desen ve İmgesel Çizim, Adobe Photoshop ve Illustrator Programı Kursu, YDS/YÖKDİL Hazırlık Kursu, B Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı, C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı, Çocuklar İçin Almanca, Unity 3D ile Sıfırdan Oyun Geliştirme, Robotik Kodlama 8-11 Yaş, Temel PLC ve HMI, Python ile Programlama gibi çeşitli eğitim programları düzenlemekte. Aynı zamanda PAÜSEM, yurt içinde ve yurt dışında kamu kuruluşları, özel sektör, meslek örgütleri, vakıflar ve bireylerden gelen taleplere yanıt vererek mesleki, kurumsal ve bireysel eğitimler sunmaktadır.

Eğitim programları hakkında detaylı bilgi için https://www.pau.edu.tr/pausem adresini ziyaret edebilirsiniz. 

İlgili Haberler