PAÜ’nün “Beni Baştan Yarat!” Projesi TOVAK tarafından Prof. Dr. Tahir Özgü Özel Ödülüne Layık Görüldü

27.12.2023

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi (İTBF) Psikoloji Bölümü öğretim elemanı Dr. Öğretim Üyesi Servet Kaçar Başaran danışmanlığında; 3’üncü sınıf öğrencileri tarafından yürütülen “Beni Baştan Yarat!” isimli proje Türkiye Toplum Hizmetleri Vakfı (TOVAK) tarafından Prof. Dr. Tahir Özgü Özel ödülüne layık görüldü.

PAÜ İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Psikoloji Bölümü müfredatında yer alan PSK 212 kodlu Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında toplum yararına proje hazırlayan üçüncü sınıf öğrencileri; Zeynepnur Deke, Esranur Yılmaz, Edanur Keklik, Nursena Çıldır, Sena Karaca, Fatma Ceyda Demir ve Aleyna Zavrak’ın “Beni Baştan Yarat!” isimli projeleri TOVAK tarafından Prof. Dr. Tahir Özgü Özel ödülüne layık görüldü.