PAÜ’lü Öğretim Üyesi Derslik Tefrişatını Üstlendi

30.01.2023

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Tıp Fakültesi ek derslik binasındaki amfilerden birinin tefrişatını Tıp Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. İlknur Kaleli üstlendi. Protokol kapsamında ilgili dersliğe Prof. Dr. İlknur Kaleli’nin babası Mustafa Hikmet Tütüncüoğlu’nun ismi verildi.

Rektörlük makamında yapılan protokolün imza törenine Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan başta olmak üzere Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Necip Atar, Prof. Dr. M. Ensar Yeşilyurt, Prof. Dr. Selçuk Yüksel, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Osman Özdel, Prof. Dr. İlknur Kaleli katıldı. Protokol kapsamında tefrişatı üstlenilen dersliğe Prof. Dr. İlknur Kaleli’nin babası Mustafa Hikmet Tütüncüoğlu’nun ismi verildi. Bağış Protokolü Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan’ın başkanlığında bağışçı Prof. Dr. İlknur Kaleli ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Osman Özdel tarafından imzalandı.

Prof. Dr. Kaleli: “Üniversiteye yapılan bağışlar anlamında bu davranışının hayırseverlere örnek olması temenni ederim.”

Konu ile ilgili olarak duygularını aktaran Prof. Dr. Kaleli, uzun yıllar hizmet ettiği Tıp Fakültesi’ne böyle anlamlı bir katkı yapmaktan ve babasının ismini Tıp Fakültesi dersliğinde yaşatacak olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederken, Üniversiteye yapılan bağışlar anlamında bu davranışının hayırseverlere örnek olması temennisinde bulundu.

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özdel, Tıp Fakültesine büyük katkıları olan Prof. Dr. Kaleli’ye emekleri ve bu anlamlı bağışından dolayı teşekkürlerini sunarken, bu bağışa aracılık eden Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Kutluhan’a şükranlarını ifade etti.

Rektör Kutluhan: “PAÜ kendi kendine üreten ve kendi kendine yeten bir üniversitedir.”

Protokole ilişkin Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Üniversitemizin güzide fakültelerinden birine, güzide öğretim üyelerinden biri tarafından bağış yapılmasından duyduğu mutluluğu ifade ederken, Prof. Dr. Kaleli’nin Tıp Fakültesi’nin gelişimine uzun yıllar yoğun katkı verdiğini belirtti. PAÜ’nün kendi kendine üreten ve kendi kendine yeten bir üniversite olduğunu, bunu bu protokol ile bir kez daha gösterdiğini söyledi.

İlgili Haberler