PAÜ’lü Mimarlık Bölümü Öğrencisine Ödül

16.09.2020

Pamukkale Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü 3.Sınıf öğrencilerinden Seren Aslan, Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi’nin düzenlediği, ‘Yarından Sonra C-19 Sonrasında Mekân ve Nesne’ Ulusal Fikir Yarışmasında Özel Mekân Kategorisinde mansiyon ödülüne layık görüldü.

Mansiyon ödülüne layık görülen Aslan’ın projesi ile ilgili Jüri raporunda şu ifadeler yer aldı: Mekân içerisinde kurgulamış olduğu modüler fonksiyon işlevselliği ve proje genelinde düşünülen iç-dış ilişkisinin uyumu sebebiyle jüri üyelerinin çoğunluğu tarafından mansiyon ödülüne layık görülmüştür şeklinde rapor ilan etti.

“Yarından Sonra C-19* Sonrası Mekân ve Nesne Ulusal Fikir Yarışması” başlığıyla düzenlenen yarışma; 2020 yılının büyük bölümünü etkileyen kişisel ve toplumsal karantina ve salgın dönemi ardından yaşanması öngörülen yeni normalde mekânsal dönüşümler ve bunların nesnelere yansımasını sorgulanması amacıyla düzenlenirken, Mekân ve Nesne olmak üzere iki farklı kategoride katıldı.

Yarışma sonuçları için: