PAÜ’lü Boş Durmaz Müzik Yapar, Kitap Okur

04.03.2020

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencileri dekanlık ya da öğrenci toplulukları tarafından düzenlenen etkinliklere katılıyor.

Eğitim Fakültesi öğrencileri ders dışında boş zamanlarını sosyal etkinlik ya da farkındalık etkinliklerine katılarak geçiriyor. Dekanlık veya öğrenci topluluklarının öncülüğünde gerçekleşen faaliyetler kapsamında Dekan Prof. Dr. Bilge Can, Genç Eğitimciler Topluluğu tarafından düzenlenen gitar atölyesini ziyaret etti. Gitar öğrenmek isteyen öğrencilerle sohbet eden Prof. Dr. Can, kısa bir müzik dinletisi sunan öğrencilere teşekkür etti.

Okuyoruz

Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilgiler Topluluğu, Arş. Gör. Dr. Kudret Aykırı danışmanlığında kitap okuma etkinliği düzenledi. Kitap okuma farkındalığı yaratmak için yapılan etkinlik 10 hafta boyunca Salı günleri 12.45 ile 13.15 arasında fakülte fuaye alanında yapılacak. Bu yıl ilk kez düzenlenen etkinlikte Dekan Prof. Dr. Bilge Can, öğretim elemanları ve öğrenciler hazır bulundu.