PAÜ’lü Akademisyene Başarı Ödülü

27.05.2022

Sıtkı Davut Koçman 1. Ulusal Resim Yarışması’nda başarı ödülü Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Denizli Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu (DTB MYO) Tasarım Bölümü Öğr. Gör. Sedat Gökçe’ye ait “Yedi Kuzgun” isimli eserinin oldu.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ve Sıtkı Koçman Vakfı iş birliği ile Sıtkı Davut Koçman adına düzenlenen ve bu yıl ilki gerçekleştirilen Sıtkı Davut Koçman 1. Ulusal Resim Yarışması Ödül Töreni ve Yarışma Sergi Açılışı yoğun katılımla gerçekleşti. Sıtkı Davut Koçman 1. Ulusal Resim Yarışması’na 127 katılımcı, toplam 234 eser gönderdi. İki aşamada değerlendirilen eserler, ilk aşamada Prof. Dr. Lale Altınkurt, Prof. Dr. Erhun Şengül, Prof. Musa Köksal, Doç. Abdullah Cem Özal ve Dr. Öğr. Üyesi İnci Bulut Kılıç’tan oluşan Yarışma Seçici Kurulu’nun değerlendirmesine tabi tutuldu. Ardından 3 Başarı Ödülü, 3 Mansiyon Ödülü ve 29 sergileme olmak üzere toplam 35 çalışma seçildi.

PAÜ Denizli Teknik Bilimler MYO Tasarım Bölümü Öğr. Gör. Sedat Gökçe yarışmaya  “Yedi Kuzgun” isimli eseri ile katılarak başarı ödülüne layık görüldü.

Yarışmada seçilen eserler 25 Mayıs – 20 Haziran 2022 tarihleri arasında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörlük Binası Mulaj Müzesi sergi alanında sergilenecek.