PAÜ’de Umut Şenliği Düzenlendi

07.05.2023

Pamukkale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi (PAÜ SBF) Rekreasyon Bölümü Öğrencileri Doç. Dr. Hüseyin Gökçe danışmanlığında PAÜ Umut Şenliği düzenledi.

Düzenlenen etkinliğe Pamukkale Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan başta olmak üzere akademisyenler, aileleri ile birlikte çocuklar katıldı.

Rektör Kutluhan: “Gelecekte üniversite okuyacak çocukların üniversitenin içerisinde oyun oynamaları kendilerini üniversite bahçelerinde hissetmeleri gelecek adına önemli bir dokunuştur.”

Geleceğimizin teminatı çocuklarımızla birlikte olduk. Onların kişisel gelişimlerini sosyalleşmelerini sağlayan Üniversitemizin çok tecrübeli hocalarının açmış olduğu atölyelerde kendi becerilerini gösterdiler, kendi sevdikleri oyunları oynadılar, bir şeyler yaptılar. Üniversitemizin Spor Bilimleri Fakültesi ve Eğitim Fakültesi’nin çok değerli hocalarının   düzenlediği bugün yapılan bu iki etkinlik çok fazla katılımla gerçekleşti. Her iki organizasyonu tebrik ederim. Gelecekte üniversite okuyacak çocukların üniversitenin içerisinde oyun oynamaları kendilerini üniversite bahçelerinde hissetmeleri gelecek adına önemli bir dokunuştur. Çocukluğumuzda geri döndüğümüz bu etkinlikleri düzenleyenlere tekrar teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Bazı çocuklarla da özel sohbetlerde bundan Rektör Prof. Dr. Ahmet  Kutluhan çocukların gelecekte ne olmak istediklerini sordu. Çocukların Rektör Kutluhan’a ilginç cevaplar vermeleri ile güzel anlar yaşandı.

Doç. Dr. Hüseyin Gökçe danışmanlığında hazırlanan PAÜ Umut Şenliği'nde Denizli KYK yurtlarında kalan depremzede çocuklarla ‘Hazine Avı’ ve ‘Survivor’ etkinliği gerçekleştirildi. Etkinlikte çocuklar eğlence ve heyecan dolu etkinliklerin tadını çıkardıkları görülürken, etkinliğin sonunda katılımcı bütün çocuklara madalya ve hediye takdimi gerçekleştirildi. Düzenlenen etkinlikle ilgili açıklama yapan Doç. Dr. Hüseyin Gökçe, bu etkinliğin öğrenciler tarafından yapılmasının çok önemli olduğunu, toplumun yaralarının sarılmasında birlik ve beraberliğin önemine değinirken, destekleri için Üniversite yönetimine, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğüne ve destek veren sponsorlara teşekkürlerini iletti.

İlgili Haberler