PAÜ’de Uluslararası Kongre Hazırlıkları Başladı

19.02.2020

Pamukkale Üniversitesi, 31. Uluslararası Eğitimde Yaratıcı Drama Kongresi’ne ev sahipliği yapacak. Ekim ayında gerçekleşecek organizasyon için hazırlıklara başlandı.

İlki 1985 yılında düzenlenen Uluslararası Eğitimde Yaratıcı Drama Kongresi’ne bu yıl, 22-25 Ekim tarihleri arasında Pamukkale Üniversitesi ev sahipliği yapacak. Çağdaş Drama Derneği işbirliğiyle düzenlenecek olan kongre hazırlıkları için Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilge Can, Çağdaş Drama Derneği Denizli Temsilcisi Öğr. Gör. Tunay Onursal ve ilgili öğretim elemanları dekanlık toplantı salonunda bir araya geldi. Kongre sürecinin detaylarının görüşüldüğü toplantıda kongre daveti, katılım bilgisi, kayıt bilgisi, sözlü-poster bildiriler, kurullar gibi konular konuşuldu.

31. Uluslararası Eğitimde Yaratıcı Drama Kongresi’nin ana teması bu yıl “Geçmişten Geleceğe İlmek İlmek” olarak belirlendi. Denizli’nin tarih zengini bir coğrafyada olması, birçok uygarlığın yaşaması ve dokumanın başkenti olması temanın belirlenmesinde etkili oldu.

İlgili Haberler