PAÜ’de Şampiyon Spor Merkezi Takımı

27.01.2019

Pamukkale Üniversitesi’nde düzenlenen Personel Halı Saha Turnuvasında, Tıp Akademi takımını 4-3 mağlup eden Spor Merkezi takımı şampiyon oldu.

Pamukkale Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve 30 Ekim’de başlayan Personel Halı Saha Turnuvası sona erdi.

12 takımın kıyasıya mücadele ettiği, 2 grup halinde gerçekleşen turnuvanın final maçında Tıp Akademi takımını 4-3 mağlup eden Spor Merkezi takımı şampiyon oldu. Turnuvada Tıp Akademi takımı ikinciliği, İktisadi İşletme takımını 6-4 mağlup eden PAÜ Kafe takımı ise üçüncülüğü elde etti.

Turnuvada Fair-Play (dürüst oyun) Kupasını PAÜ Hastane takımı alırken müsabakalarda topu 41 defa ağlarla buluşturan Tıp Akademi takımı oyuncusu Gürkan Haytaoğlu gol kralı oldu.