PAÜ’de Konforlu Eğitim

21.12.2018

Pamukkale Üniversitesi Eğitim, Mühendislik ve Tıp Fakültelerinde öğrencilerin eğitimine yönelik modern, konforlu, teknolojik çalışma ve okuma salonları oluşturuldu. Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, “Üniversitemize yakışır, öğrencilerimize yaraşır mekanlar oluşturuyoruz.” dedi.

Pamukkale Üniversitesinde eğitim gören öğrencilerin çalışma alanlarını iyileştirmeye yönelik bir proje daha hayata geçti. Eğitim Fakültesi, Mühendislik Fakültesi ve Tıp Fakültesinde öğrencilerin daha verimli eğitim almaları adına özel konseptli çalışma ve okuma salonları oluşturuldu.

İlgili bölümlerin özel görselleriyle tasarlanan, internet bağlantılı, led aydınlatmalı, modern, konforlu ve ergonomik mekanlar öğrencilere verimli çalışma koşulları sunacak. 270 öğrencinin aynı anda yararlanabileceği 9 ayrı çalışma ve okuma salonları yapılan açılışların ardından öğrencilerin kullanımına açıldı.

Açılışlara Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Erdinç Duru, Prof. Dr. Rafet Kılınçarslan, Prof. Dr. Osman Çiftçi, Genel Sekreter Prof. Dr. Mehmet Ali Sarı,  fakültelerin yöneticileri, akademik ve idari personelleri katıldı.

Açılışların ardından Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, beraberindekiler ile birlikte çalışma salonlarını yerinde inceledi. Kullanıma giren salonlarda çalışmalarını sürdüren öğrencilerle bir araya gelen Rektör Hüseyin Bağ, çalışma ve okuma salonları hakkında öğrencilerin görüşlerini dinledi. Ders çalışabilmek için ferah bir ortam sağlandığı için memnuniyetlerini ileten öğrenciler Rektör Bağ’a teşekkürlerini iletti.

Bu Ortamlarda Verimli Vakit Geçirecekler

Öğrencilerin ihtiyaçları doğrultusunda sosyal, kültürel ve bilimsel desteklerin artacağını ifade eden Rektör Hüseyin Bağ, “Üniversitemize yakışır, öğrencilerimize yaraşır mekanlar oluşturuyoruz. Öğrenci odaklı yönetim anlayışımızla oluşturduğumuz konforlu çalışma ve okuma salonlarımızla öğrencilerimiz, ders ve sınav aralarındaki boşluklarında yerleşke dışına gitmek yerine oluşturulan bu ortamlarda verimli vakit geçirme imkanı bulacak.” dedi.

Çalışma ve okuma salonlarının yanı sıra Tıp Fakültesi Dekanlık binasında öğretim elemanları için de dinlenme salonu açılışı yapıldı.

İlgili Haberler