PAÜ’de İlkyardım-Temel Yaşam Desteği Eğitimi Verildi

20.03.2024

Denizli Sağlık Müdürlüğü tarafından Pamukkale Üniversitesi (PAÜ)’de gönüllü PAÜ personeline İlkyardım-Temel Yaşam Desteği Eğitimi verildi.

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) çalışanlarından oluşturulan PAÜ Gönüllü Arama Kurtarma Ekibi, Bilimsel Araştırma Projesi Koordinatörlüğü ve İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi gönüllü personeline Denizli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından görevlendirilen eğitmenlerce İlk Yardım-Temel Yaşam Desteği eğitim verildi.

PAÜ Afet ve Acil Durum Şube Müdürlüğü tarafından koordinasyonu sağlanan 3. Grup İlkyardım-Temel Yaşam Desteği Eğitimi, Denizli Sağlık Müdürlüğü’nce görevlendirilen eğitmenler tarafından PAÜ İleri Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi binasında gerçekleştirildi. On beş gönüllü PAÜ personelinin katılımı ile gerçekleştirilen ilk yardım eğitimi; teorik, uygulamalı ve yazılı sınav şeklinde tamamlandı. Yazılı ve uygulamalı sınavı başarı ile tamamlayan katılımcılara başarı sertifikasının yanında ilkyardımcı kimlik kartı da verileceği ifade edildi.

İlgili Haberler