PAÜ’de 7. Fikir Ekimi Haftası Başladı

07.11.2018

Pamukkale Üniversitesi Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı’na bağlı PAÜ Fikir Ekimi Topluluğu’nun bu yıl yedincisini düzenlediği PAÜ Fikir Ekimi Haftası, Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen konferans ile başladı.

PAÜ Fikir Ekimi Topluluk Başkanı Burhan Altıparmak ile Fikir Ekimi Proje Yaratım Uygulama, Küratör ve Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Meral Tanrıöğen’in yaptığı açılış konuşmaları ile başlayan etkinliğe, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Bilge Can başta olmak üzere çok sayıda akademisyen ve öğrenci katılım gösterdi.

Topluluk Danışmanlığını Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Abdurrahman Tanrıöğen’in yaptığı, bu yıl ‘‘Birine perdeler harika görünürken, diğerine harikalar perde görünür’’ fikriyle üç oturum olarak düzenlenen 7. Fikir Ekimi Haftası’nda PAÜ Eğitim Fakültesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü öğrencileri tarafından yaratıcı düşünme ve çeşitli konuşma konularından oluşan on sekiz adet sunum yapıldı.

 

İlgili Haberler