PAÜ Turizm ve Seyahat Topluluğu Üyeleri Tanışma Toplantısı İle Bir Araya Geldi

11.10.2022

30. yılına özel farklı etkinlikler gerçekleştiren Pamukkale Üniversitesi, bünyesinde bulunan öğrenci topluluklarıyla etkinliklerine devam ediyor. Bu etkinliklerden bir yenisine imza atan Denizli Sosyal Bilimler MYO bünyesindeki Turizm ve Seyahat Hizmetleri Topluluğu, 2022-2023 eğitim öğretim yılının topluluk içi tanışma etkinliği ile bir araya geldi.

Turizm ve Seyahat Hizmetleri Topluluğu, 2022-2023 eğitim öğretim yılının ilk etkinliğini topluluğa yeni katılan üyeleriyle tanışma ve kaynaşma toplantısıyla PAÜ Botanik Bahçe’de gerçekleştirdi.

Toplantının ilk bölümünde, Topluluk Danışmanı Öğr. Gör. Veli Ulaş Asmadili, Topluluk Başkanı Muhammed Kabak ve Başkan Yardımcısı Aslıhan Dur yeni üyelere Turizm ve Seyahat Hizmetleri Topluluğu’nun misyon ve vizyonu hakkında bilgilendirme yaparak, hedeflenen etkinlik, seminer ve faaliyetleri dile getirdi. Bu hedeflere üyelerin ortak katılımı ile ulaşılabilineceğinin altını çizilirken, yapılacak her faaliyette alınacak ortak kararların önemli rol oynayacağı ve her üyenin görüş ve düşüncesinin ne denli önem arz ettiği vurgulandı.

Bilgilendirme toplantısı sonrasında, PAÜ Botanik Bahçe girişinde ikramlar eşliğinde kısa bir ara veren topluluk üyeleri, ikram sonrası eğlenceli ve bilgilendirici çeşitli yarışmalar düzenledi. Yapılan yarışmaları kazanan dört topluluk üyesine ödül olarak topluluk aracılığıyla düzenlenecek ilk geziye herhangi bir ücret ödemeksizin katılma hakkı sağlandı. Ödüller, Denizli Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Turizm Rehberliği Programı öğretim elemanları Öğr. Gör. Elvan Eser, Öğr. Gör. İbrahim Halil Kazoğlu, Öğr. Gör. Veli Ulaş Asmadili ve topluluk yönetim kurulu organizasyonu ile belirlendi.

İlgili Haberler