PAÜ Tenis Takımlarından Büyük Başarı

12.03.2019

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonunca 03-08 Mart tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen Türkiye Üniversiteler arası 2. Lig Tenis Şampiyonasında mücadele eden PAÜ Kadın ve Erkek Tenis Takımları gruplarını başarıyla tamamladı.

Pamukkale Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesindeki PAÜ Tenis takımları önemli başarılara imza attı. Antrenörlüğünü PAÜ Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Elif Bozyiğit’in yaptığı PAÜ Kadın Tenis Takımı A Grubunu namağlup tamamlayarak, önümüzdeki yıl 1. Lig’de mücadele etmeye hak kazandı.

Antrenörlüğünü PAÜ Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Gökçe’nin yaptığı PAÜ Erkek Tenis Takımıda F Grubunda mücadele ederek, grup maçları sonucu 3.lük kupasını almaya hak kazandı.