PAÜ Sosyoloji Topluluğu ile PASVAK Sosyal Sorumluluk Projelerinde İş Birliğine Devam Ediyor

12.01.2024

Pamukkale Üniversitesi öğrenci topluluklarından Sosyoloji Topluluğu; İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Sosyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Türkan Erdoğan’ın katkıları ile sosyal sorumluluk projeleri, toplumsal ve bölüm etkinliklerini gerçekleştirmeye devam ediyor.

Kasım 2023 yılında PASVAK Aşevi (Pamukkale Sağlık ve Eğitim Vakfı) iş birliği ile gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projeleri kapsamında ihtiyaç sahiplerine yapılan yardımlara PAÜ Sosyoloji Topluluğu tarafından destek sağlandı.

PASVAK Başkanı ve Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bülent Topuz ve Pamukkale Üniversitesi Sosyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Türkan Erdoğan ile ortaklaşa başlayan iş birliği süreci daha sonra Sosyoloji Topluluğu Yönetim Kurulu ile birlikte her hafta ihtiyaç sahiplerine yapılan yardıma katkı sağlamaya devam etmektedir.

PAÜ Sosyoloji Topluluk üyeleri tarafından PASVAK iş birliği ile yürütülen sosyal sorumluluk çalışmaları ile ilgili yapılan açıklamada şunlar ifade edildi: “Bu süreçte, aslında hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı, kimsenin tozpembe bir hayat yaşamadığına tanık olduk. Zaman zaman içimizin burkulduğu fakat çoğu zaman yaptığımız gönüllülük esaslı olan bu projeden oldukça keyif aldık ve mutlu olduk. Her insanın mutlaka hayatında bir kez yaşaması gereken bu deneyimi topluluk olarak tatmak bize gurur verdi. Umarım içimizdeki iyi ve yardımsever insanları hiçbir zaman kaybetmeyiz. Başta Prof. Dr. Bülent Topuz ve Prof. Dr. Türkan Erdoğan olmak üzere bu projeye katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz.”

İlgili Haberler