PAÜ SBF, 2. Uluslararası Avrupa Spor Liderliği Programı Toplantısı’na Katıldı

22.03.2019

Pamukkale Üniversitesinin de içinde yer aldığı Erasmus+ Sport kapsamında uluslararası düzeyde bu yıl ikincisi düzenlenen “Avrupa Spor Liderliği Programı” toplantısı Yunanistan’ın Volos kentinde gerçekleştirildi.

5 ülkeden 13 katılımcı üniversiteden biri olan Pamukkale Üniversitesini toplantıda, Pamukkale Üniversitesi Spor Bilimleri Spor Bilimleri Fakültesi (PAÜ SBF) öğretim üyeleri Doç. Dr. Özgür Mülazımoğlu Ballı, Dr. Öğr. Üyesi Yeliz İlgar Doğan, Dr. Öğr. Üyesi Y. Aytül Dağlı Ekmekçi ve Arş Gör. Alper Yıldız'dan oluşan proje ekibi temsil etti.

Üniversitelerin bulunduğu ülkelerdeki spor liderlerinin bugüne kadar yapmış olduğu aktivitelerin tanıtıldığı toplantıda Pamukkale Üniversitesi, bünyesinde gerçekleştirilen spor etkinlikleri sunumu büyük ilgi gördü.