PAÜ KİMER, Akademik ve İdari Birim İletişim Temsilcilerine Eğitim Verdi

10.10.2023

Geçtiğimiz haftalarda akademik ve idari birimlerin iletişim temsilcileri ile yapılan tanışma toplantısının ardından Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Kurumsal İletişim Uygulama ve Araştırma Merkezi (KİMER) yetkilileri düzenlediği ikinci toplantıda ise birimlerin iletişim temsilcilerine haber, fotoğraf, sosyal medya ve web siteleri ile ilgili teknik bilgiler verdi.

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, İsmail Çetişli Konferans Salonu’nda yapılan eğitim programı kapsamında basın bülteni ve haber üretim sürecinde temel teknikler, sosyal medya, web sitesi ve içerik yönetimi, haber fotoğrafı ve görüntü çekim teknikleri gibi konularda çeşitli teknik bilgiler PAÜ’nin akademik ve idari birim iletişim temsilcileri ile paylaşıldı.

PAÜ KİMER Müdürü Prof. Dr. Eylin Aktaş’ın açılış konuşması ile başlayan eğitimler; PAÜ KİMER Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Yasemin Bozkurt’un ‘Sosyal Medya, Web Sitesi ve İçerik Yönetimi’ konulu sunumu, Öğr. Gör. Büşra Kırmızıoğlu’nun ‘Basın Bülteni ve Haber Üretim Sürecinde Temel Teknikler’ adlı sunumu, Fotomuhabir Ümit Ayaz’ın ‘Haber Fotoğrafı ve Görüntü Çekim Teknikleri’ adlı sunumu ile devam etti.

Temel düzeyde ihtiyaç duyulan haber yazımı, haber fotoğrafı çekimi ve sosyal medya kullanımı tekniklerini birimlerin iletişim temsilcileri ile paylaşan yetkililer programın sonunda ise temsilcilerden gelen soruları yanıtladılar.

İlgili Haberler