PAÜ Kariyer Merkezi Borsa İstanbul Yetkililerini Ağırladı

03.06.2022

Pamukkale Üniversitesi Kariyer Planlama, Uygulama ve Araştırma Merkezi (PAÜ KARMER), gerçekleştirdiği “Borsa İstanbul’da Kariyer” etkinliği kapsamında Yetenek Yönetimi Kıdemli Uzmanı Betül Öz ve Denetim/Gözetim Kurulu’nda Denetçi Yardımcısı olarak görev yapan Üniversitemiz 2018 mezunu Sabahattin Bağyapan’ı ağırladı.

PAÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) A Blok Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe İİBF ve Teknoloji Fakültelerinden yaklaşık 100 öğrenci katılım gösterdi.

PAÜ KARMER Merkez Müdürü Prof. Dr. Reşat Ceylan’ın oturum başkanlığını yürüttüğü etkinlikte, Betül Öz Borsa İstanbul’un tarihçesi, teşkilat yapısı, çalışanlara sağlanan ücret ve yan haklar, sosyal olanaklar ile Haziran ayının ortasına değin açık olan kurum iş ilanları hakkında bilgilendirmede bulundu. Daha sonra, PAÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde yer alan Yatırım Laboratuvarının açılışında da görev almış; önceki yıllarda Sanal Borsa Yarışmasında derece alan PAÜ mezunu Yatırım Kulübü Kurucu Başkan Yardımcısı Sabahattin Bağyapan, öğrencilere bu alanda çalışmaya dair tavsiyelerde bulunarak, kendi kariyerini şekillendirmesindeki etkenleri anlattı.

Yoğun ilgi gören etkinlik, öğrencilerimizden gelen Borsa İstanbul’da kariyer olanaklarına ve Türkiye ekonomisine dair soruların yanıtlanmasıyla son buldu.

İlgili Haberler