PAÜ İletişim Fakültesi İlk Mezununu Konuk Etti

10.12.2019

Pamukkale Üniversitesi İletişim Fakültesi ilk mezunlarından olan ve şu anda Limit Sensin Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak görev yapan Elif Kardelen Atlıhan’ı sektör temsilcisi olarak iletişim fakültesi öğrencileri ile buluşturdu.

“PR Günlüğü: Limit Sensin” adlı etkinlik Pamukkale Üniversitesi İletişim Fakültesi, Hierapolis Konferans Salonunda Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Eylin Aktaş’ın açılış konuşmasıyla başladı.

Sektör temsilcileri ile öğrencileri bir araya getirmek amacıyla düzenlenen etkinliklerden bir yenisine kapılarını açan Pamukkale Üniversitesi İletişim Fakültesi bu kez yetiştirip sektöre kazandırdığı eski bir öğrencisini konuk etti.

Pamukkale Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümünün organizasyonu ile gerçekleştirilen etkinlikte; Frig-Ultra, Sapanca-Ultra, Bodrun-Ultra, Efes-Ultra ve Latmos-Ultra gibi önemli spor etkinliklerinin organizasyonunu yapan Limit Sensin firması Kurumsal İletişim Sorumlusu Elif Kardelen Atlıhan, görev aldığı firma ve bu firmada yürüttüğü halkla ilişkiler uygulamalarını genç iletişimcilere ayrıntılı bir şekilde aktardı.

Atlıhan konuşmasında bir firmanın nasıl kurumsallaşabileceğini, iletişimci olmanın bu süreçte nasıl bir katkısı olduğunu ve firma bünyesinde yürütülen etkinlik organizasyonlarının aşamalarını öğrenciler ile paylaştı. Bir iletişim mezunu olarak Atlıhan, öğrencilere mesleklerine sahip çıkmaları ve inatçı olmaları konusunda da tavsiyelerde bulundu. Etkinlik öğretim üyeleri ve öğrencilerin sorularının yanıtlaması ile son buldu.

İlgili Haberler