PAÜ Hastaneleri Fides Travel ile Hizmet Sözleşmesi İmzalandı

30.11.2023

27 Kasım tarihinde PAÜ Hastaneleri ve Fides Travel arasında Uluslararası Sağlık Turizmi Tek Yetkililik Hizmet Sözleşmesi imzalandı.

Dünyanın her yerindeki hastalar için, en etkin tedavi yöntemi ve en düşük maliyet seçeneklerini birleştirerek, Türkiye’de tıbbi tedavi alanında en yüksek standartları hastalarına sunmayı taahhüt eden bir uluslararası sağlık turizm firması olan Fides Travel ile Uluslararası Sağlık Turizmi Sözleşmesi imzalama hususunda bir toplantı düzenlendi. Bu toplantıda alınan kararlar doğrultusunda taraflar arasında Uluslararası Sağlık Turizmi Tek Yetkililik Hizmet Sözleşmesi imzalandı.

Sağlık sektöründe üstün hizmet ve uzmanlık sunan önde gelen bir sağlık kuruluşu olarak bilinen PAÜ Hastaneleri yapılan anlaşma ile hedeflerini şu şekilde sıraladı: Dünya genelinde hastaların ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak ve sağlık hizmetlerimizi uluslararası hastalar için daha erişebilir hale getirmek için, Hastanemizi uluslararası arenada daha fazla tanıtarak ve uluslararası hastalara en iyi sağlık hizmetlerini sunmak için, Sağlık turizmi hizmetini daha iyi sunmak için imzalandı.

Başhekim Prof. Dr. Onur Birsen Hacettepe ve Gazi Üniversitesi sağlık turizmi birimlerini inceleyen PAÜ ekibimiz; Fides Turizm ile imzalanan sözleşme sonrası hem Karahayıt hem de PAÜ Hastanesinde sağlık turizminin başladığını, ilk hastaların geldiğini belirtti ve hastalarımıza her zaman en iyi hizmet vermeyi ilke haline getirdiklerini söyledi.

Başhekimlik makamında düzenlenen toplantıya taraflar olarak; Başhekim Prof. Dr. Onur Birsen, Başhekim Yardımcıları Doç. Dr. Erhan Uğurlu, Doç. Dr. Yusuf Özlülerden, Doç.Dr. Nusret Ök, Beyin ve Sinir Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Erdal Coşkun, Sağlık Turizmi Koordinatörü Doç. Dr. Semih Arıcı, , Başmüdür Süleyman Gökmen, Dr. Öğr. Gör. Sinem Söyler ve Gelir Tahakkuk Biriminden Işın Öner, Fides Travel yetkililerinden Yasemin Demirtaş ve İbrahim Dolapçıoğlu katıldı. 

İlgili Haberler