Pamukkale Üniversitesi’nde “Güvenilir Eller Eğitimi”
15.12.2017
Pamukkale Üniversitesi Gastronomi Topluluğu tarafından düzenlenen ‘Güvenilir Eller Gıda Güvenliği Eğitimi’ 300 kişilik katılımcıyla gerçekleştirildi.
Paü Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen eğitime, Denizli Aşçılar ve Pastacılar Derneği başkanı Ertuğrul Çakır, Ege Aşçılar ve Pastacılar Federasyon Başkanı Fatih Demir ve Afyon Kocatepe Üniversitesi Gastronomi Bölümü Öğretim Üyesi Önder Kaynak’ın konuk konuşmacı olarak katıldı. Gerçekleştirilen eğitimde; çapraz bulaşma, fiziksel ve kimyasal tehlikeler, temizlik, üretim güvenliği ve HACCP uygulamaları üzerine konuk konuşmacılar tarafından sunumlar yapıldı. Eğitim sonunda tüm katılımcılara ‘Unilever Food Solutions Güvenilir Eller Eğitim Programı’ sertifikası verildi.
EGAPAFED, DENAPDER ve TAŞPAKON’UN destekleriyle gerçekleşen etkinlikte EGAPAFED tarafından yöresel lezzetler sergisi ve yöresel ikramlar katılımcılara sunuldu.