Pamukkale Üniversitesi Karate Takımı'ndan Büyük Başarı

09.05.2018

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 2-5 Mayıs 2018 tarihleri arasında Elazığ’da düzenlenen, Türkiye Üniversiteler Arası Karate Şampiyonası’ nda Pamukkale Üniversitesi Karate Takımı sporcuları, bireysel kategoride bir ikincilik, takım olarak da iki üçüncülük elde ederek büyük bir başarıya imza attı.

02-05 Mayıs 2018 tarihleri arasında Elazığ’ da düzenlenen şampiyonaya 45 üniversite katılırken, Pamukkale Üniversitesi’ni Kıdemli Baş Antrenör Erdoğan Balık nezaretinde 4 kadın ve 9 erkek sporcu temsil etti.

Şampiyonada “Ferdi Erkek Kata” kategoride, İslam Güngör Türkiye 2.oldu. Oğuzhan Deveci, İslam Güngör ve Alihan Uygun tarafından temsil edilen “Erkek Kata Takım” Türkiye 3. olurken, Berçiyan Ölmez, Oğuzhan Deveci, Doğancan Balık, Ekrem Aykanat, Yusuf Kaplan, Kaan Öz ve Bilal Sis’ ten oluşan “Erkek Kumite Takımı” Türkiye 3. olarak  şampiyonayı tamamladı.

Yıl boyunca yaptıkları çalışmaların ödülünü aldıklarını belirten, Baş antrenör Erdoğan Balık, “Bir sonraki şampiyonada daha iyi dereceleri hedefliyoruz, başarılı olmamızda büyük desteği ve emeği olan, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Hüseyin Bağ başta olmak üzere, üniversite yönetimimize teşekkürlerimi sunuyorum.” diye konuştu.

İlgili Haberler