Pamukkale Teknokent- Teknoloji Transfer Ofisi (TTO), Smart Future Expo: Akıllı Teknolojiler Zirve ve Sergisi’ne Katıldı

21.11.2018

Türkiye’nin ilk ve en kapsamlı ‘Geleceğin Akıllı Teknolojileri’ etkinliği olan “Smart Future Expo: Akıllı Teknolojiler Zirve ve Sergisi”, ASKON (Anadolu Aslanları İşadamları Derneği) ev sahipliğinde 14-15 Kasım 2018 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Akıllı Teknolojiler çatısı altında “Sanayinin Dönüşümü”, “Akıllı Şehirler”  ve “Girişimcilik” temalarının eş zamanlı olarak işlendiği; bilişim, yazılım, elektronik, şehircilik sektörleri başta olmak üzere gelişen “IoT”, yapay zeka, bulut bilişim, büyük veri gibi geleceğin dünyasını şekillendirecek konulara odaklanan etkinlikte; hem sergi alanında hem de eş zamanlı düzenlenen konferanslarla ekonominin yarınına ışık tutacak bir platform oluşturuldu.

Pamukkale Teknokent ve Teknoloji Transfer Ofisi, etkinliğe açtığı stand ile katıldı.  Teknokent firmalarından Tasarım Rehberi, “HMS Otel Programı”; Tekobel Teknoloji Hizmetleri, “Entegre Ulaşım Yönetim Çözümleri (Akıllı Trafik Sistemleri ve Bileşenleri)”; Skytechnic Elektronik,  “Pluskey Kontrol Sistemleri”; Hermesvision Bilişim, “Sanal Gerçeklikle Mimari ve Görsel Çözümler-Bireysel Özellik Analizi”; Maxiloyal Yazılım, “Atık Geri Dönüş ve Müşteri Sadakat Uygulaması” projelerini sergiledi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa Varank, Pamukkale Teknokent ve Teknoloji Transfer Ofisi standını ziyaret etti.

Etkinliğe Pamukkale Üniversitesi Mühendislik, Mimarlık, Eğitim ve İktisadi-İdari Bilimler Fakültesi öğrencileri de bilgi düzeylerini artırmak ve teknolojinin yeni gelişen akımlarını firmalardan birebir öğrenebilmek için fuarı ziyaret etti.  Pamukkale Teknokent ve Teknoloji Transfer Ofisi standını ziyaret eden Türkiye Cumhuriyeti Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa Varank öğrencilerimizle sohbet edip Pamukkale Teknokent ve Teknoloji Transfer Ofisi hakkında yetkililerden bilgi aldı.