Özel Milas Sınav Anadolu Lisesi Öğrencileri Tavas MYO’yu Ziyaret Etti

22.01.2024

Bölümleri ve imkânları hakkında bilgi sahibi olmak amacıyla Özel Milas Sınav Anadolu Lisesi’nden 50 öğrenci ve 6 öğretmenden oluşan bir grup Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Tavas Meslek Yüksekokulu (MYO) ziyarette bulundu.

Özel Milas Sınav Anadolu Lisesi’nden 9’uncu,10’uncu,11’inci ve 12’nci sınıflardan gelen elli öğrenciye Tavas Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Aykut Günlü ve Tavas MYO Sekreteri Hüseyin Önür eşlik ederek, Tavas MYO’nun yerleşkesi tanıtıldı.

Daha sonra sınıflar, idari ve akademik birim odaları, sosyal alanlar, Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Laboratuvarı, Aşçılık Programı uygulama alanı olan mutfak ile Tavas MYO Konferans Salonu gezdirildi. Doç. Dr. Aykut Günlü tarafından hem Pamukkale Üniversitesi hakkında genel tanıtım yapılarak hem de Tavas Meslek Yüksekokulu bünyesinde olan bölümler ve programlar hakkında bilgi verildi, mezun öğrencilerin iş olanakları ve istihdam alanları hakkında güncel bilgiler paylaşıldı.

Gezi, Tavas MYO’ya ziyarette bulunan Özel Milas Sınav Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenlerine çay ikramı ve toplu fotoğraf çekimiyle sona ermiştir.

İlgili Haberler