Öğrencilere “Girişimcilik Eğitimi”

26.04.2017

Pamukkale Üniversitesi öğrencilerine ‘İş Yaşamı İçin İmaj Yönetimi Yeni Nesil CV ve Mülakat’ konulu eğitim verildi.

PAÜ Genç Girişimciler Topluluğu’nun düzenlediği ‘Girişimcilik Eğitimi’ne konuşmacı olarak katılan Academy Education Consultancy CEO’su Serkan Emir öğrencileri imaj yönetimi, yeni nesil özgeçmiş oluşturma ve mülakat teknikleri konularında bilgilendirdi.

Konferansın açılış konuşmasını yapan PAÜ Genç Girişimciler Topluluğu Başkanı Aytaç Yorulmaz, öğrencileri gelecekteki iş yaşamlarına en iyi şekilde hazırlamaya çalıştıklarını söyledi. Yorulmaz, yoğun katılımdan dolayı memnuniyetini dile getirerek katılımcılara teşekkür etti.

Eğitime konuşmacı olarak katılan Academy Education Consultancy CEO’su Serkan Emir, öğrencilere gelecekteki kariyer hayatlarında zamanı doğru yönetmenin, hedef belirlemenin, risk almanın, farklı olmanın önemlerine değindi. Gelecekte atılacak kariyer adımlarının doğru ve sağlam olmasının, hangi okuldan değil nasıl mezun olduğuyla ilişkili olduğunu vurgulayan Emir, buna paralel olarak zamanı doğru kullanmanın ve tek bir hedefe odaklanıp o hedefte uzmanlaşmak gerektiğini söyledi. Bir şeye sahip olmaktan daha önemli bir şey varsa o da sahip olunanın nasıl sunulduğunu belirten Emir, güçlü bir imaj için öğrencilere, hızla akan zamanla doğru orantılı olarak üretilen bilgiyi ve gelişen teknolojiyi ve artan yenilikleri güncel olarak takip etmelerini tavsiye etti.

İlgili Haberler