Öğrenciler Çal’da

31.12.2016

Pamukkale Üniversitesi’nin ilçe tanıtım günleri kapsamında gerçekleştirdiği ve hafta sonları öğrencilerin katıldığı ilçe gezileri Çal ile devam etti.

Pamukkale Üniversitesi tarafından hayata geçirilen “İlçe Tanıtım Günleri” tüm hızıyla sürüyor. Öğrencilerin sadece kampüs ya da Denizli merkez değil, Denizli’nin genelini tanımasını amaçlayan proje kapsamında bu hafta Çal ilçesi ziyaret edildi. Çal Belediyesi ve diğer kurumların desteğiyle hafta içinde Kınıklı Kampüsü’nde stand açan Çal ilçesi, hafta sonunda ise öğrencileri ilçede ağırlayarak, doğal güzellikleri ön plana çıkaran bir gezi programı düzenledi.

Geziye Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, Çal Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Aysel Yeşilyurt Er, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Ozan Karaca ile davetli öğrenciler katıldı.

Çal eski belediye önünde başlayan gezide Çal Kanyonu, Kırık Minare, Taş Köprü ve Apollon Lermenos Tapınağı ziyaret edildi. Rektör Bağ, gün boyu öğrencilerle birlikte gezide yer aldı. Belediye Başkanı Fethi Akcan, tarihi yerler hakkında öğrencilere bilgiler verdi. Gezide öğrenciler bol bol fotoğraf çekildi. 

İlgili Haberler