Öğrenci Destek Birimi Tanıtım Toplantısı Yapıldı

30.05.2022

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğrenci Destek Birimi (ÖDB) tarafından anabilim dalı başkanları ve danışman öğretim elemanları için tanıtım toplantısı düzenlendi.

Engin Aksel Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilge Can, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Hülya Şahin Baltacı ve Doç. Dr. İbrahim Tuncel, anabilim dalı başkanları, danışman öğretim elemanları ile ÖDB üyeleri katıldı.

Öğrenci Destek Birimi Başkanı Prof. Dr. Hülya Şahin Baltacı, slayt eşliğinde birim hakkında bugüne kadar yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi. Birimin önemli bir görev üstlendiğini belirten Baltacı, öğrencilere psikolojik, kariyer, akademik ve sosyal yardım anlamında her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. Kısa sürede önemli çalışmalara imza attıklarını belirten Baltacı, “Yaklaşık bir ay önce kurulan birimimizde problem tanıma envanteri, özel ders verebilecek öğrenciler için havuz oluşumu, burs ve acil maddi destek fonu, burs değerlendirme kriterleri, birimin web sayfası ve sosyal medya hesapları gibi birçok çalışmayı tamamladık. Bunun yanında fakültemiz öğrencilerinin yararlanabileceği öğrenci destek ofisini hizmete açtık. Projede yer alan ve katkı sunan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra toplantıya katılan öğretim elemanlarına öğrenci mağazası gezdirildi.

 

İlgili Haberler