‘Neşeli Eller’ ile eğlendiler

02.05.2017

Pamukkale Üniversitesi İşletme Kulübü, ‘Neşeli Eller’ projesi çerçevesinde Acıpayam Yeşildere Ortaokulu'na gittiler.

Çocukların hayallerine ortak olabilmek için farklı kostümler giyen Pamukkale Üniversitesi İşletme Kulübü öğrencileri, çocukların sevdikleri müzikler eşliğinde onlarla dans edip, şarkılar söylediler. Hayvan figürleri ve masal kahramanları kostümleriyle çocukların yüzlerini boyayan öğrenciler, çocukların hayal güçlerinin ve sanatsal becerilerinin gelişimine katkıda bulundular. Minik eller, rengarenk el boyalarıyla kumaşlara bıraktıkları el izleriyle harika bir görüntü elde ederken, bir yandan da birlikte başarmanın tadına vardılar. Etkinlik kapsamında son olarak, çocuklara çeşitli meslek dalları tanıtılarak hem meslek dalları konusunda bilinçlendirme yapıldı hem de gelecekte edinecekleri meslekler için hayalleri harekete geçirildi.

İşletme Kulübü Başkanı Ömer Yardımlı, Acıpayam Yeşildere Ortaokulu öğrencilerine ve öğretmenlerine teşekkürlerini sunarak, “Çocukların yüzlerindeki gülümseme hepimizin içindeki çocuğu harekete geçirdi ve etkinliklerimizden onlarla aynı tadı alabildik’ dedi.