Miniklerden 24 Kasım Sürprizi

24.11.2023

Hasan Veli Üğür Anaokulu’nun minik sakinleri, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (DSHMYO) Çocuk Gelişimi Programı’ndaki hocalara 24 Kasım Öğretmenler Günü sürprizi yaptı.

5 yaş grubu öğrencilerden oluşan Minik Damlalar sınıfı öğrencileri, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret ederek Öğretmenler Günü’nü kutladı. Öğretmenleri Ayten Uzel, Busenaz Yaygın ile Yağmur İyiçobanlı’nın refakatinde Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı’ndaki hocalara kendilerinin yapmış oldukları çiçek ve resimleri hediye ettiler.

Miniklerden gelen sevgi gösterisi karşısında duygulanan Çocuk Gelişimi Programı bölüm Başkanı Prof. Dr. Özlem Körükçü, yarının büyükleri ve geleceğimiz olan çocukların kıymetini bilmemiz gerektiğini ancak onlara önem veren milletlerin, iyi bir neslin yetişmesi için çalıştıklarını söyledi. Hayatlarında aldıkları en güzel Öğretmenler Günü hediyesi olduğunu belirten Çocuk Gelişimi Programı hocaları, minikleri ayrı ayrı kucaklayarak teşekkür ettiler. 

İlgili Haberler