Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Öğrencileri Ödül Aldı

29.08.2023

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü öğrencilerinden Gülsüm Zeybek ve Yasemin Tekin katıldıkları ‘Beton Prefabrike Konut Öğrenci Mimari Fikir Projesi Yarışması’nda eşdeğer mansiyon ödülüne layık görüldü.

2022-2023 Bahar Dönemi’nde proje yürütücülüğünü PAÜ Mimarlık ve Tasarım Fakültesi öğretim üyeleri; Doç. Dr. Işıl Uçman ve Dr. Öğr. Üyesi Gözde Kan Ülkü’nün üstlendiği ‘Afet Sonrası Gündelik Yaşam ve Mekan Araştırmaları: Alternatif Malzeme, Teknik ve Sistemler’ konulu MIM 412 Mimari Tasarım VI bitirme proje stüdyosu öğrencileri katıldıkları mimari fikir proje yarışmasından ödülle döndü.

Türkiye Prefabrik Birliği ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nin birlikte düzenlediği “Beton Prefabrike Konut Öğrenci Mimari Fikir Projesi Yarışması’na katılan PAÜ Mimarlık Bölümü öğrencileri Gülsüm Zeybek ve Yasemin Tekin yarışmada eşdeğer mansiyon ödülüne layık görüldü.

 

Detaylı bilgi için: https://www.arkitera.com/haber/beton-prefabrike-konut-ogrenci-mimari-fikir-projesi-yarismasi-sonuclandi/

İlgili Haberler