Mezuniyet töreni için kampüsten ring seferleri düzenlenecek

30.06.2017

Pamukkale Üniversitesi’nde hafta sonu genel mezuniyet töreni yapılacak. Tüm öğrencilerin aynı anda mezuniyet sevinci yaşayacağı tören bu yıl ilk kez Denizli Atatürk Stadı’nda düzenlenecek.

Pamukkale Üniversitesi 2016-2017 Akademik Yılı Genel Mezuniyet Töreni, 2 Temmuz Pazar günü Saat 17.00’de Denizli Atatürk Stadyumu’nda gerçekleştirilecek. Toplam 5000’e yakın öğrenci bu yıl ilk kez aynı anda mezuniyet sevinci yaşayacak. Atatürk Stadı’nda yapılacak olan mezuniyet törenine ailelerin katılımıyla birlikte 20 bin kişinin olacağı tahmin ediliyor.

Tören programı; kortej yürüyüşü, saygı duruşu ve İstiklal Marşı, açılış konuşmaları, mezuniyet töreni, kep atma ve DJ performansı ile son bulacak.

Tören günü stat çevresinde yeterli park alanı olmadığı için kampüsten ring seferleri yapılacak. Kampüs ile stat arasındaki seferler Saat 14.30 ile 23.30 arasında devam edecek. Ayrıca, stat önündeki cadde trafiğe kapatılacak.