‘Mesaj Merkezi’ Modülü PAÜ Web’de Yayında

14.12.2018

Pamukkale Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan ‘Mesaj Merkezi’ modülü Üniversitemiz Bilgi Sistemi içerisinde yayına alındı.

Kullanıma açılan sistem; tüm öğrencilerin danışmanlarına, bölüm başkan yardımcılarına, bölüm başkanlarına, staj koordinatörlüğüne, uluslararası ilişkiler koordinatörlüğüne ve akademik birim sekreterine mesaj yolu ile ulaşabildikleri Mesaj Merkezi modülü olarak tasarlandı.

3 Ders Sınavı, Bütünleme, Ders Kayıt, Ders Programı, Erasmus, Farabi, Güvenlik, Harç Sorunları, İşyeri Eğitimi İşlemleri, Katalog/Not Sorunları, Öğrenim Süre Aşımı, Özel Öğrencilik Bilgi Talebi, Staj İşlemleri, Temizlik, Uzaktan Eğitim Dersleri, Yaz Okulu, Lisansüstü Tez/Yeterlilik/Seminer ve Ekle – Sil gibi 19 konu başlığı altında öğrencilerin sorunlarına hızlı ve etkili çözüm sunmayı amaçlayan sistem aynı zamanda akademik birim yöneticileri ve Rektörlüğümüz tarafından anlık olarak takip edilebilmekte.