Kontrol 1-2 İzleyiciden Tam Not Aldı

25.02.2019

Bahar döneminin ilk tiyatro oyunu Pamukkale Üniversitesi Batı Edebiyatları ve Sanat Topluluğu tarafından sahnelenen Kontrol 1-2 isimli oyun oldu.

PAÜ Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı’na bağlı öğrenci topluluklarından Batı Edebiyatları ve Sanat Topluluğu tarafından Kongre ve Kültür Merkezi’nde sahnelenen psikolojik drama türündeki oyun seyirci tarafından ilgiyle izlendi.

PAÜ Batı Edebiyatları ve Sanat Topluluğu öğrencilerinden oluşan 18 kişilik oyuncu kadrosunun sahnelediği Kontrol 1-2 adlı oyunun yazarlığını ve yönetmenliğini PAÜ öğrencisi Arda Biçen üstlendi. Babasının intiharı üzerine annesini suçlayarak tüm kadınlardan intikam almayı planlayan bir adam, bu adamın kirli işlerini gün yüzüne çıkarmaya çalışan bir gazeteci ve bu gazeteciye yardımcı olan bir film yönetmeni arasında geçen olayları anlatan oyun seyircilerden tam not aldı.