Kale MYO’da “Muhasebe ve muhasebecilik” paneli düzenlendi

31.12.2016

Kale Meslek Yüksekokulu öğrencileri ile Denizli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (DSMMO) “İş Hayatında Kariyer Adımları: Muhasebe ve Muhasebecilik” adlı panelde bir araya geldi.

Kale Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda düzenlenen panele, Kale MYO Müdürü Doç. Dr. Ali Karataş, Denizli SMMMO Başkanı Ali Osman Horzum, Luca Bölge Temsilcisi Orhan Kabasoluk, Denizli SMMMO üyeleri, Kale MYO’nda görevli öğretim elemanları ve öğrencileri katıldı. Düzenlenen panele öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Konuşmasında DSMMMO Başkanı Ali Osman Horzum öğrencilere, ara elemana olan ihtiyaçlarından, muhasebe bürolarındaki staj imkanlarından ve çalışma olanaklarından bahsederken, Orhan Kabasoluk, muhasebe mesleğini icra edenler arasında oldukça yaygın olarak kullanılan, web tabanlı bir muhasebe programı olan LUCA hakkında detaylı bilgiler verdi. Panele katılan öğrenciler, muhasebe meslek mensubu olabilmek için ne tür şartlar taşımak gerektiği, meslek mensupları ara elemanları seçerken hangi özellikleri aradıkları ve iş imkanları hakkında sorular yöneltti.

Panelin oturum başkanlığını yapan Kale MYO Öğretim Görevlisi Dilek Şenel, panel sonunda Denizli SMMMO Başkanı Ali Osman Horzum ve Orhan Kabasoluk’a  teşekkür belgelerini vermesi ile son buldu.

İlgili Haberler