İTBF “Atatürk ve Cumhuriyet” ile “Cumhuriyetin Sanayileşme Öyküsü” Sergilerini Ziyaret Etti

20.12.2023

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi (İTBF) Tarih Bölümü öğretim üyeleri ve öğrencileri “Atatürk ve Cumhuriyet” ile “Cumhuriyetin Sanayileşme Öyküsü” sergilerini ziyaret etti.

PAÜ İTBF Tarih Bölümü öğrencileri Prof. Dr. Umut Karabulut rehberliğinde, İTBF Dekanı Prof. Dr. Yasemin Beyazıt ve Tarih Bölümündeki öğretim üyeleri Abalıoğlu Vakfı'ndaki “Atatürk ve Cumhuriyet” ile “Cumhuriyetin Sanayileşme Öyküsü” sergilerini ziyaret etti. Ziyaret kapsamında, içerisinde kütüphane ve amfisi de bulunan tarihi binada incelemelerde bulunuldu. Denizli tarihinin zenginliğine şahit olunan ziyarette cumhuriyet tarihinin önemli süreçleri görseller eşliğinde öğrencilere aktarıldı.