İŞKUR, Serinhisar MYO Öğrencilerine Kariyer Dersi Yaptı

09.01.2024

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Serinhisar Meslek Yüksekokulu (MYO) , Sosyal Güvenlik Programı öğrencilerine İŞKUR tarafından Kariyer dersi yapıldı.

Serinhisar MYO Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü, Sosyal Güvenlik Programı öğrencileri Denizli İŞKUR Müdürlüğü tarafından verilen Kariyer dersine katıldı. Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Ahmet Adalı, Bölüm Başkan Yardımcısı Öğr. Gör Nasibe Erdoğan da Kariyer dersine katılım gösterdiler.

Sosyal Güvenlik Programı öğrencilerine yönelik hazırlanan Kariyer dersinin birinci bölümünde, Denizli İŞKUR İl Müdürlüğü yetkililerinden Meslek Danışmanı/ İş Kulübü Lideri Dönay Şanlıalp tarafından; iş arama becerileri, işgücü piyasası, kariyer planlama konularında bilgiler verildi.

Kariyer Dersinin ikinci bölümünde ise Denizli İŞKUR İl Müdürlüğü Sosyal Güvenlik Denetmeni İsa Şanlıalp öğrencilere; öz geçmiş/ CV hazırlama, mülakat teknikleri konularında bilgiler vererek örneklerle açıkladı.

Her iki konuk, alanları ile ilgili konuları anlattıktan sonra öğrencilerin sorularını cevaplandırdı. Serinhisar MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Ali Ekinci, Dönay Şanlıalp ve İsa Şanlıalp’a katkılarından dolayı teşekkür etti.