İlk Ve Acil Yardım Programı Öğrencilerine Eğitim

02.03.2020

Denizli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (DSHMYO) İlk ve Acil Yardım programı 2. Sınıf öğrencilerine yönelik “Denizli 112” çalışanı ve ATTDER Ege Bölgesi Koordinatörü ATT Yüksel Gülen ile Denizli 112 Başhekimliği eğitim biriminde eğitmen Prm. Fulya Tan tarafından eğitim verildi.

DSHMYO Müdürü Prof. Dr. Hülya Çetin, eğitime katkı sağlayan ve destek veren Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerliği (Paramedik) Derneği (ATTDER) teşkilatlanmadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ATT Kazım Boyacıoğlu’na, Ege Bölgesi koordinatörü ATT Yüksel Gülen’e, Denizli İl Başkanı Prm. Kader Öztürk’e, Denizli İl Başkan yardımcısı Prm. Osman Karaman’a ve İlk ve Acil Yardım Programı Öğr. Gör. Şeyme Batmaz’a ve Öğr. Gör. Mehmet Halil Öztürk’e teşekkür etti.

Eğitim sonunda Denizli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hülya Çetin eğitmenlere teşekkür belgesi takdim etti.

Öğrencilere, alanda karşılaşabilecekleri vakalar ve alanda acil olgu yönetimi ile Temel EKG - Temel ve ileri yaşam desteği konularını kapsayan eğitim iki gün sürdü.

 

İlgili Haberler