İletişim Fakültesi’nde Avrupa Birliği Programları Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

04.07.2023

İletişim Fakültesi tarafından düzenlenen toplantıya katılan Denizli Avrupa Birliği Bilgi Merkezi Koordinatörü Cansun Özdülger tarafından Avrupa Birliği programları hakkında bilgilendirme yapıldı.

Denizli Avrupa Birliği Bilgi Merkezi Koordinatörü Cansun Özdülger’in konuk olduğu ve iki gün süren bilgilendirme toplantısı 22-23 Haziran tarihlerinde gerçekleştirildi. Toplantının birinci gününde ilk olarak Avrupa Birliği’nin desteklediği projeler hakkında bilgi verildi. Daha sonra proje yazımı ve ön başvuru aşamasında dikkat edilmesi gereken konulara değinildi. Toplantının ikinci gününde ise özellikle proje bütçesi hazırlanması ve projenin başarıya ulaşması için dikkat edilmesi gereken diğer konular hakkında bilgilendirme gerçekleştirildi.

Bilgilendirme toplantısına fakülte öğretim elemanları yoğun katılım gösterdi. Öğretim elemanları toplantının ikinci gününde örnek bir proje fikri üzerinden proje geliştirme çalışması gerçekleştirdi.  Bilgilendirme toplantısı katılımcıların sorularının cevaplanması ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Program sonunda, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Soylu, Pamukkale İletişim Fakültesi tarafından Doğa ve Çevre Vakfı 100. Yıl Cumhuriyet Ormanı’na Cansun Özdülger adına yapılan 3 adet fidan bağış sertifikasını takdim etti ve kendisini ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

İlgili Haberler