İl Milli Eğitim Müdürlüğünden PAÜ’ye Ziyaret

14.02.2020

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilge Can, İl Milli Eğitim Temel Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Mustafa Vural’ı makamında kabul etti.

Ziyarette, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile birçok proje ve çalışmada işbirliği içinde olduklarını belirten Dekan Prof. Dr. Bilge Can, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada çalışmaların hızla devam edeceğini söyledi. Prof. Dr. Can, öğretmenlik uygulamaları ve fakülte akademik birimlerinin projeleri başta olmak üzere eğitime ve topluma yararlı çalışmalarda birlikte hareket edecek olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilge Can, ziyaretinden dolayı İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Vural’a teşekkür etti.