İİBF’nin ‘Öğrenci-Sektör Buluşmaları’ Etkinliğinde Akademik Kariyer Konuşuldu

29.03.2024

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde kariyer planlama dersi kapsamında ‘Sektör-Öğrenci Buluşmaları’ etkinliği düzenlendi.

İİBF A Blok Şehit Piyade Teğmen Bekir Can Kerek Konferans Salonu’nda Kariyer Planlama dersi kapsamında düzenlenen etkinliğe Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü Araştırma Görevlisi Koray Günel, İşletme Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Hatice Çoban Kumballı, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Umut Bekcan ve Ekonomi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selma Sevinç Orhan konuşmacı olarak katıldılar.

Etkinlikte akademisyenlik mesleğifarklı bakış açıları ile tanıtıldı. Akademik kariyer sürecinde akademik unvanlar arasındaki farklar, lisansüstü eğitim ve bunun için gerekli koşullar anlatıldı. Lisansüstü eğitim ve akademik kariyer ile ilgili öğrencilerimizin merak ettikleri soruların cevaplanmasının ardından etkinlik sona erdi.